Рівне:

Створення та просування сайтів

На Костопільщині кримінальне тріо після крадіжки зважилося на грабіж

Рівненська область 17-лип, 2013, 09:269 prov 898
В одному з сіл Костопільського району після вчинення крадіжки чоловіки ще й побили неповнолітнього, відібравши у нього мобільний телефон та кишенькові гроші.
До господарства 33-річного Миколи безробітні зловмисники навідались близько другої години ночі. На гужову підводу чоловіки склали все, що вважали необхідним: килим, електроболгарку та мішок цукру. Дорогою додому спільники зустріли неповнолітнього Олександра, який повертався з дискотеки. Сповнені впевненості у своїй безкарності, молодики заволоділи телефоном та грошима Сашка, побивши його.
Особи нападників стали відомі правоохоронцям уже на ранок. Ними виявились 25-річний Юрій та 19–річний Ярослав, мешканці Костопільського району, та 30-річний Віктор із сусідньої Гощанщини.
— За вчиненими кримінальними правопорушеннями триває досудове розслідування за частиною 3 статті 185 (крадіжка) та частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, — роз’яснив ситуацію у справі перший заступник начальника Костопільського РВ УМВС України в Рівненській області Олег Твардовський. — Наразі дані громадяни затримані та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.
За скоєне крадіям-грабіжникам загрожує шість років позбавлення волі. До речі, двоє із них уже мали проблеми із Законом.

Вікторія Корнюша,
Костопільський РВ УМВС України
в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору