Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбуде у колонії 9 з половиною років за розбійний напад

Рівненська область 12-вер, 2013, 12:599 prov 1 094
Раніше судимий 22-річний житель с.Оженин Острозького району під час умовно-дострокового звільнення з місць позбавлення волі знову вчинив у грудні 2012 року умисний корисливий злочин – розбійний напад на двох односельчанок-жінок похилого віку.
Перед світанком зловмисник заліз у будинок, де мешкали дві сестри, 1930 та 1929 р.н., пошкодивши замок на вхідних дверях. Після того, як завдав обом тілесні ушкодження та забрав з помешкання 950 гривень, зник. Пізніше з’ясувалося, що гроші хотів витратити на відпочинок із друзями на Новий рік.
Незважаючи на те, що підсудний не визнавав свою вину в інкримінованому йому злочині, а навпаки намагався всіляко уникнути передбаченої законом відповідальності, слідством на підставі зібраних доказів вину останнього повністю доведено.
Вироком Острозького районного суду Рівненської області від 26.06.2013 молодого чоловіка визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України (розбійний напад, поєднаний з проникненням у житло) та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 8 років із конфіскацією майна. Остаточне покарання обвинуваченому призначено шляхом повного приєднання невідбутої частини покарання за попереднім вироком - 9 років 6 місяців та 18 днів позбавлення волі із конфіскацією майна.
Ухвалою колегії суддів судової палати з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення апеляційного суду Рівненської області від 28.08.2013 року вирок Острозького районного суду від 26.06.2013 залишено без змін і він набрав законної сили.

Державний обвинувач – Володимир Баранчук,
заступник Острозького міжрайонного прокурора.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору