Рівне:

Створення та просування сайтів

Сходи з дитинства

Загальна 15-жов, 2013, 15:389 prov 3 294
Сходи з дитинства

Супер-модні сходи, фото яких, швидко поширилися в мережі інтернет. Сходи в комбінації з гіркою для з'їжджання униз - чудова ідея не лише для дитячих розваг, а деколи і для дорослих. Хто сказав, що дитинство закінчується разом із досягненням певного віку. Переважна більшість людей, особливо чоловіків, залишаються дітьми у душі на все життя. То чому б не розважитись разом із дітьми і провести чудово час.
Чому варто замовити такі сходи?
Сходи з дитинства

По-перше, це чудовий спосіб покінчити із з'їжджанням по перилах. Кожного разу, коли Ваша дитина влаштовується на перилах, Ви здригаєтесь від страху, що вона звалиться з верхнього поверху або ж невдало "приземлиться". Крім того, такі забавки нищать самі поручні, їх потрібно відновлючати, на що витрачаються додаткові кошти.
По-друге, як ми уже згадували - це чудова забавка. Ви зможете надового зайняти своїх розбишак та відволікти їх від більш небезпечний занять.

Що варто враховувати?
Найголовніше, що потрібно врахувати при замовленні таких сходів - це необхідність великого простору. На жаль, у стандартній квартирі багатоповерхівки їх не прилаштуєш. Найкраще такі сходи виглядають у великій залі будинку чи апартаментів, де кімнати просторі і вони гармонійно вписуються у цей простір.
Не забувайте, також перевірити сходи на безпечність, адже вони в першу чергу виготовляються для дітей. Зверніть увагу на кут нахилу, матеріал, що використовується для їх виготовлення, та наявність швів чи інших деталей, що можуть поранити.

Додаткове використання

Сходи з дитинства

Ви здивуєтесь, проте такі сходи встановлюють навіть у офісних центрах. Тільки уявіть, як офісні працівники скочуються вниз після важкого робочого дня, щасливі та задоволені. Важко? Хоча, якщо у Вас сучасне рекламне агентство чи дизайнерська студія, де працюють молоді креативні люди, то чому б  і ні. Думаю, що вони були б Вам дуже навіть вдячні за таку можливість.

Де замовити?
Виробників, що займаються виготовленням таких сходів в Україні, ще немає. Але це в основному тому, що вони навіть не уявляють такої можливості. Це ідея західного дизайнера і з'явилася вона зовсім недавно. Проте особливістю наших виробників є готовність виготовити будь-що на замовлення клієнта. Ви показуєте картинку, висловлюєте свої побажання, а уже конструювання та виготовлення повністю лягають на виробинка. Тому отримати такі сходи не є проблемою, головне знайти хорошого підрядника.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору