Рівне:

Створення та просування сайтів

Залізо у їжі стримує розумовий розвиток дітей

Україна і світ 08-травня, 2008, 16:009 prov 1 232
Як відомо, в США в дитяче харчування зазвичай додають залізо з розрахунку 12 міліграмів на літр, у Європі використовують трохи меншу його кількість. Ці заходи вживаються задля того, щоб запобігти залізодефіцитній анемії, що викликається браком гемоглобіну.
За словами провідного автора дослідження, професора Бетсі Лозоффа з Центру зростання і розвитку людини при університеті Мічигану, нові дані є великою несподіванкою, адже донині вважалося, що проблеми у розвитку дітей можуть виникнути лише за умови нестачі заліза.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору