Рівне:

Створення та просування сайтів

«Дорожню карту» розвитку регіону матиме Рівненщина

Рівненська область 22-кві, 2010, 08:499 Lobanovskiy 1 100
Про найбільш актуальні проблемні питання, які стримують розвиток підприємств області, агропромислового комплексу, шляхи реформування соціальної сфери говорили на засіданні обласного комітетуз економічних реформ під керівництвом голови облдержадміністрації Василя Берташа.

Комітет прозвітував про вже проведену роботу та основні напрацювання стосовно вирішення зазначених проблем. Зокрема, задля досягнення головної мети, а це підвищення якості життя населення на основі розвитку пріоритетних галузей економіки, були запропоновані наступні заходи: зниження адміністративних бар’єрів для бізнесу; забезпечення переходу до фінансової самостійності регіону; розвиток інфраструктури як складової зростання економіки; створення умов для технологічного оновлення економіки та активізації інноваційної діяльності;забезпечення належного соціального захисту населення; підвищення якості і доступності соціальних послуг. Пріорітетним для керівництва області є процес залучення інвестицій.

Також, стало відомо, що вже до липня 2010 р. комітетом, до діяльності якого долучаться і науково-експертна підгрупа, буде розроблено проект обласної програми економічних реформ (“Дорожня карта регіону”).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору