Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині утворили Регіональний комітет з економічних реформ

Львівська область 09-кві, 2010, 12:329 Lobanovskiy 1 110
На виконання Указу Президента України від 17 березня 2010 року №355/2010 «Питання Комітету з економічних реформ» та з метою планування пріоритетів реформування економіки, спрямованих на забезпечення сталого соціально – економічного і культурного розвитку Львівської області, а також зважаючи на актуальність завдання щодо вироблення і втілення програми системних економічних реформ голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть підписав розпорядження про створення Регіонального комітету з економічних реформ у Львівській області.

Регіональний комітет з економічних реформ у Львівській області є консультативно–дорадчим органом при Львівській обласній державній адміністрації. Комітет утворений з метою планування пріоритетів реформування економіки, спрямованих на забезпечення сталого соціально–економічного і культурного розвитку Львівської області щодо вироблення і втілення програми системних економічних реформ.

Регіональний комітет підзвітний Національному Комітетові з економічних реформ.

Основні завдання Регіонального комітету:

- визначення напрямів, пріоритетів, механізмів здійснення економічних реформ;
- проведення постійного моніторингу ефективності реалізації Регіональної програми економічних реформ та підготовка пропозицій щодо її коригування;
- проведення громадських обговорень Регіональної програми економічних реформ та механізмів її впровадження з метою досягнення суспільного консенсусу.

Регіональний комітет відповідно до покладених на нього основних завдань:

- узагальнює пропозиції отримані від районних/міських комітетів з економічних реформ щодо Регіональної програми економічних реформ;
- розглядає на своїх засіданнях пропозиції щодо проведення Регіональної програми економічних реформ;
- заслуховує на своїх засіданнях інформацію підгруп Регіонального комітету про проведення економічних реформ за основними напрямами Програми економічних реформ України;
- вносить Національному Комітетові пропозиції щодо проведення Програми економічних реформ України;
- інформує громадськість про проведення економічних реформ.

Регіональний комітет має право:

- одержувати в установленому порядку від місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій, громадських об’єднань інформацію, матеріали і документи, необхідні для виконання покладених на нього завдань;
- вносити на розгляд Національному Комітету пропозиції щодо внесення змін до законодавства з питань проведення Програми економічних реформ України;
- організовувати та проводити конференції, круглі столи, дискусії, наради з питань, віднесених до його компетенції.

Регіональний комітет утворюється у складі співголів Регіонального комітету, відповідального секретаря та членів Регіонального комітету, керівників, співкерівників, членів та секретарів робочих груп згідно з відповідним розпорядженням голови обласної державної адміністрації.

Співголовами Регіонального комітету є голова Львівської обласної державної адміністрації та голова Львівської обласної ради.

Керівниками та співкерівниками робочих груп Регіонального комітету є заступники голови Львівської обласної державної адміністрації.

До складу Регіонального комітету входять керівники відповідних обласних управлінь органів виконавчої влади, представник Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва у Львівській області, а також депутати обласної ради (за згодою).

Засідання Регіонального комітету є гласним.

Гласність засідань Регіонального комітету забезпечується шляхом розміщення інформації про діяльність Регіонального комітету на офіційному веб-сайті Львівської обласної державної адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору