Рівне:

Створення та просування сайтів

Автомобілі швидкої медичної допомоги на Рівненщині купуватимуть у наступному році

Рівненська область 22-гру, 2011, 12:509 prov 802
Пропозицію голови облради Юрія Кінчатого про те, щоб закласти в обласному бюджеті необхідні кошти, підтримали члени обласного комітету з економічних реформ, засідання якого відбулося 21 грудня. Доручення забезпечити санітарними автомобілями хоча б одну лікарську амбулаторію на рік в межах своїх бюджетів отримали також керівники районів.
Крім того, згідно з протокольним дорученням голови райдержадміністрацій повинні у 2012 році завершити реорганізацію сільських лікарських амбулаторій в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини. І до квітня 2012 року провести капітальний ремонт не менше однієї амбулаторії та одного ФАПу в кожному районі.
Також керівникам районів доручено вирішити питання забезпечення медперсоналу житлом. Голова обласної ради Юрій Кічатий навів позитивний приклад оптимізації медичної мережі в Боремельській сільській раді Демидівського району. Там, після реорганізації лікарської амбулаторії у фельдшерсько-акушерський пункт, вдалося вивільнити приміщення. Місцева влада планує наступного року облаштувати там 3 квартири для медперсоналу.
Про це Провінційці повідомили з прес-служби РОР.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору