Рівне:

Створення та просування сайтів

Україна та НАТО узгодили перелік практичних заходів з метою посилення обороноздатності нашої держави

Україна і світ 13-бер, 2014, 13:339 prov 809
12 березня 2014 року в штаб-квартирі НАТО відбулося позачергове засідання Спільної робочої групи Україна–НАТО високого рівня з питань воєнної реформи.
Засідання проведено за рішенням Північноатлантичної ради НАТО в контексті реалізації відповідних домовленостей Прем'єр-міністра України А.П.Яценюка та Генерального секретаря Альянсу А.Ф.Расмуссена.
Під час засідання українська делегація на чолі із Заступником Міністра оборони України П.Мехедом узгодила з НАТО перелік заходів на коротко-, середньо- та довгострокову перспективу з метою посилення обороноздатності нашої держави, а також подальшого сприяння з боку НАТО у здійсненні реформи оборонного сектору та Збройних Сил України.
В ході обговорення держави-члени Альянсу висловили підтримку територіальній цілісності України, засудили дії Російської Федерації в Автономній Республіці Крим нашої держави, підтвердили готовність до продовження інтенсивних політичних та воєнно-політичних консультацій з Україною.
В рамках двосторонніх зустрічей з низкою представників держав-членів Альянсу Заступник Міністра оборони України П.Мехед, зокрема, обговорив шляхи доповнення заходів НАТО з посилення обороноздатності України відповідною взаємодією по двосторонній лінії.

nato.mfa.gov.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору