Рівне:

Створення та просування сайтів

Звернення до представників ЗМІ України

Україна 12-кві, 2014, 11:369 prov 729
Журналісти! Не станьте "зброєю" російських спецслужб проти Збройних Сил України
Інформаційна експансія іноземних держав (збільшення присутності іноземних ЗМІ в інформаційному просторі України, зростання кількості вітчизняних ЗМІ, які належать іноземним власникам, протиправний збір, отримання, використання і поширення інформації з метою дискредитації міжнародного іміджу України, провокації з метою загострення внутрішніх протиріч і напруги в суспільстві та її Збройних Сил - все це є застосуванням засобів інформаційно-психологічного впливу.
Оперативне командування "Північ", як і всі органи військового управління Збройних Сил України, зазнають інформаційно-психологічних атак, що реалізовуються через українські засоби масової інформації.
Ворог діє з середини України, грає на емоціях українців і робить усе можливе щоб дискредитувати керівний склад військових частин який найбільш досвідчений та спроможних ефективно виконати поставлені завдання, цим самим підриваючи боєготовність військових колективів, ставить на межу виконання завдань.
Сьогодні ми є свідками безпрецедентної операції, коли впливу ворожої пропаганди піддаються відомі політики, ідейні лідери відомі журналісти та вищий керівний склад Збройних Сил України.
Усіма наявними інформаційними джерелами ворожа служба інформаційно-психологічних операції намагається створити атмосферу недовіри до керівного складу Збройних Сил Україні, поставивши собі за мету за будь яких обставин підірвати боєготовність та посіятати недовіру до рішень керівного складу оперативного командування, Збройних Сил України (все це вже відбувалося під час Російсько-грузинського конфлікту 2008 року).
Командування на всіх рівнях визнає, що в армії дійсно є проблеми, але вони поетапно вирішуються. Насправді, сили і засоби органів військового управління скеровані на своєчасне та всебічне забезпечення військових частин всіма необхідними матеріально-технічними засобами. Армія укомплектовується і приводиться в боєздатний стан, особовий склад поповнює військові колективи та привчається до статутного порядку й дисципліни, що є невід'ємною складовою успішного виконання завдань за призначенням. В той же час окремі "авторитетні" люди істерично звинувачують посадових осіб Збройних Сил України в неправомірності дій, тим самим не усвідомлюючи, що діють на руку іноземній розвідці в інформаційно-диверсійній діяльності, зазвичай розкриваючи місця дислокації, завдання та склад військових частин, що і є однією з задач ведення інформаційно-психологічних операцій.
При неконтрольованому освітленні подій, пов'язаних з діяльністю Збройних Сил України, мас-медіа нерідко виступають каталізатором виникнення інформаційних загроз для армії.
Нагадуємо, армія – не дитячий садочок, а солдати, прапорщики, офіцери і генерали – не діти. Особовий склад Збройних Сил України сьогодні виконує накази командирів та бойові завдання. Якщо ворогу вдасться усунути командира, підірвати довіру особового складу і населення України до його особистості – це означає підрив бойової готовності армії та обороноздатності держави.
Українці не повинні дозволяти дискредитувати і паплюжити Збройні Сили, мусять не піддаватися на інформаційні диверсії. В єдності і однодумстві сила і міць, що не підвладна жодним інформаційно-психологічним операціям.
Звертаємося до працівників засобів масової інформації, адміністраторів інформаційних ресурсів, редакторів і журналістів з проханням користуватися лише перевіреними і виключно відкритими джерелами інформації. Убережіть себе від відповідальності за розповсюдження неправдивих, неперевірених даних, які поширюють ворожі спецслужби. Виключіть ілюзії, і включіть самосвідомість.

Прес-центр управління оперативного
командування "Північ".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору