Рівне:

Створення та просування сайтів

Маршрутка врізалася у електроопору

Останні новини 10-травня, 2008, 19:069 prov 1 176
Жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася 9 травня в місті Острог Рівненської області.
Близько 14 години жителі Острога почули страшний удар, а після нього крики людей про допомогу.
50-ти річний водій Микола, який проживав у Рівному, керуючи маршруткою сполученням «Рівне-Ізяслав» рухався зі сторони Рівного в напрямку центру міста Острог.
Не впоравшись з керуванням водій автобусу здійснив наїзд на електроопору. Від удару - водія через бокове вікно викинуло на землю. Після чого автомобіль перекинувся.
На місце пригоди прибули і працівники МНС. За допомогою спорядження автобус підняли, однак водія, який знаходився під ним, спасти не вдалося. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер на місці пригоди.
Один із пасажирів, пізніше розповів, що вони їхали не швидко, близько 60-ти км. Але раптом Олександр побачив, що водій різко повернув праворуч і почав рухатися прямо на електроопору. Після чого стався удар і автобус перекинувся.
Окрім водія, за попередніми даними, у дорожньо-транспортній пригоді постраждало ще шестеро пасажирів. П’ятеро з них з різними травмами госпіталізовані в травматологічне відділення Острозької ЦРЛ. Шоста пасажирка госпіталізована в реанімаційне відділення цієї ж лікарні. Вона отримала перелом кісток черепа, травматичну ампутацію нижньої третини лівої руки, відкритий перелом двох кісток правої руки, травматичний шок 3-го ступеня.
Наразі правоохоронці встановлюють причину цієї авто пригоди.
Світлана Марко,
інспектор сектору зв’язків з громадськістю
УДАІ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору