Рівне:

Створення та просування сайтів

Нещасливий рейс у святковий день

Кримінал 14-травня, 2008, 18:199 prov 1 020
Водій автобуса „Еталон”, рухався за маршрутом “Рівне-Ізяслав”. У центрі Острога за декілька метрів від відділення міліції автобус зненацька повернув праворуч, збив бетонну електроопору та врізався в бетонний паркан. За кермом транспортного засобу перебував досвідчений 50-річний водій, житель Рівного Микола. Незважаючи на те, що швидкість „Еталону” була великою, водія автобусу від різкого удару викинуло через бокове вікно на землю. Від отриманих травм він помер на місці пригоди, ще 6 пасажирів постраждало. П’ятьох з них з різними травмами госпіталізували в травматологічне відділення Острозької ЦРЛ. Шосту, 28-річну пасажирку, довелося доправити в реанімаційне відділення цієї ж лікарні. Вона отримала перелом кісток черепа, відкритий перелом двох кісток правої руки, травматичний шок ІІІ ступеня. До того ж молода жінка втратила третину лівої руки.
На місце пригоди прибули і працівники МНС, які й діставали з автобуса потерпілих. Один із пасажирів, Олександр, пізніше розповів, що вони їхали не швидко, близько 60 кілометрів на годину. Раптом він побачив, що водій різко повернув праворуч і почав рухатися прямо на електроопору. Після цього стався удар і автобус перекинувся.
Як розповіла інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана Марко, зараз правоохоронці розглядають декілька версій трагедії: від проблем зі здоров’ям, а в чоловіка були негаразди із серцем, до версії сну за кермом. Основна ж версія буде лише після результатів проведення аналізів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору