Рівне:

Створення та просування сайтів

Лазерна епіляція: видалення волосся назавжди

Рівненська область 14-травня, 2014, 15:309 prov 3 940
Лазерна епіляція - ефективний, простий і надійний спосіб видалення небажаного волосся. Завдяки унікальній технології руйнуються волосяні фолікули. На відміну від депіляції, при якій руйнується тільки стрижень волосини, епіляція усуває волосся разом з фолікулою. Таким чином , за допомогою лазерної епіляції видаляється небажана рослинність назавжди.

Технологія лазерної епіляції
Технологія лазерної епіляції полягає вона в тому, що лазерна енергія проходить по стрижню волосини, перетворюється в теплову енергію , при цьому внаслідок нагрівання руйнується волосяний фолікул, але шкіра не пошкоджується.
Оскільки у волоссі міститься більше меланіну, ніж у шкірі, то волоссям поглинається велика частина лазерної енергії, при цьому шкіра нагрівається і миттєво охолоджується. Від лазера частина волосся згорає, при цьому волосяні цибулини пошкоджуються або повністю руйнуються, тому зростання волосся припиняється. Але слід зазначити, що волосся після першої процедури усувається не все, а тільки ті волосинки, що видимі на поверхні шкіри. З проведенням подальших процедур волосся видаляється назавжди.

Обирайте найкращих!
У гонитві за швидкою вигодою сьогодні відкривається велика кількість салонів- одноденок, в яких обіцяють послуги високої якості. Але як вибрати кращий центр лазерної косметології, де результат виправдає очікування? Відповідь проста: обирайте лідера, якому довіряють. Центр лазерної епіляції та косметології в місті Львів «Медіостар» запропонує найкращий косметологічний вибір ефективних процедур по догляду за обличчям і тілом за максимально доступною ціною. Найкраще сучасне обладнання, кваліфіковані лікарі с багаторічним досвідом роботи, затишна атмосфера, індивідуальний підхід до кожного клієнта – ви ввіряєте себе професіоналам!

Опис процедури лазерної епіляції
Лікар- дерматолог проведе тестову процедуру, в результаті якої з'ясує найефективніші параметри генерації лазерного випромінювання згідно вашої структурою, кольором волосся і типу шкіри. А також збере докладну інформацію про стан здоров'я, так як деякі захворювання і препарати можуть вплинути на волосся і, відповідно, на ефективність даної процедури. До речі, в центрі краси «Медіостар» всі консультації – безкоштовні.
Якщо лазерна епіляція вам не протипоказана, то зроблять першу процедуру видалення волосся, під час якої ви відчуєте легке поколювання і тепло в місці впливу лазерного променя. Якщо у вас дуже чутлива шкіра, то на зону епіляції за годину до процедури завдадуть анестезуючий крем. Найбільш чутливими зонами, як правило, є зона бікіні. Тривалість процедури лазерної епіляції становить від 2 до 50 хвилин - залежно від оброблюваної площі.

Результат після процедури лазерної епіляції
Результат від лазерної епіляції відразу - тонке волосся зникає безслідно, а жорстке - стане непомітним. Щоб досягти найкращих результатів, потрібно зробити декілька процедур. Кількість таких сеансів залежатиме від зони епіляції, гормонального стану, росту волосся і стану ендокринної системи організму.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору