Рівне:

Створення та просування сайтів

До кінця 2014 року користуватися смартфонами буде чверть населення Землі

Технології 13-чер, 2014, 20:089 prov 771
Більше половини всіх користувачів смартфонів припадає на Азіатсько-Тихоокеанський регіон, відзначили аналітики.

До кінця 2014 року користуватися смартфонами буде чверть населення Землі


Кількість користувачів смартфонів до кінця 2014 року зросте на 25 відсотків порівняно з минулим роком і складе близько 1,76 мільярда людей у всьому світі - трохи менше чверті всього населення планети. Про це йдеться у дослідженні аналітичної компанії eMarketer, - пише Дзеркало тижня.
Аналітики прогнозують, що до 2017 року вже понад третину всіх людей у світі постійно використовуватимуть смартфони.
Згідно з дослідженням, більше половини всіх користувачів смартфонів - 951 мільйон осіб - припадає на Азіатсько-Тихоокеанський регіон. В Австралії половина населення країни стали постійно користуватися смартфонами в 2013 році. Половина тих, хто живе у Південній Кореї, ще в 2012 році стали постійно користуватися цими пристроями. Японія цього року досягне показника, коли половина її населення буде використовувати смартфони.

Компания «GSM Forsage» специализируется на поставках запчастей для мобильных гаджетов любых брендов и оборудования, необходимого для произведения их ремонта. В том числе продает и запчасти для мобильных samsung.
Компания закупает все комплектующие прямо у производителей, что дает возможность предложить максимально выгодные цены клиентам.


На сьогодні Китай є найбільшою країною у світі за кількістю користувачів смартфонів, у 2014 році їхня кількість становитиме 521,7 мільйона осіб. Однак тільки до 2018 року половина населення Китаю буде постійно використовувати смартфони.
На Західну Європу до кінця року припаде 196,6 мільйона користувачів смартфонів. Експерти зазначають, що три країни у цьому регіоні вже досягли 50-відсоткового проникнення смартфонів серед населення ще минулого року. Цього року до них приєднаються Нідерланди і Великобританія, а в 2015 році - ще кілька країн регіону.
У США число користувачів смартфонів також складе 50 відсотків населення у 2014 році. Аналітики прогнозують, що понад 163,9 мільйона американців будуть використовувати смартфони. На даний момент Сполучені Штати є другим після Китаю ринком за кількістю смартфонів, однак у 2016 році на друге місце вийде Індія.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору