Рівне:

Створення та просування сайтів

Через ріку Стир ходитимуть

Суспільство 17-бер, 2005, 12:449 prov 1 088
Тобто минулоріч кошти витрачалися економно з огляду на передбачуване в нинішньому році деяке зменшення доходів до бюджету. Крім того, міська влада має намір зайнятися окремими будівельними проблемами, які мали бути вирішені за рахунок коштів НАЕК “Енергоатом”, виділених на соцкультрозвиток тридцятикілометрової зони РАЕС, але не надійшли за призначенням. Адже, як усі пам’ятають, енергогенеруюча компанія добряче потратилась на біло-голубі кульки, прапори та всяке таке інше. Де ж їй було думати про фінансування об’єктів тридцятикілометрової зони?

Тому сесія міськради вирішила розпочати за рахунок власних бюджетних коштів проектно-вишукувальні роботи по трьох необхідних Кузнецовську об’єктах. Це пішохідний міст через р. Стир, спортивний зал з легких матеріалів для гімназії та інженерна інфраструктура мереж і доріг в районі вулиць Лугової та Паркової.

Сесія затвердила нові цільові міські програми: програму підтримки жінок на 2005-2006 роки; програму удосконалення стану цивільного захисту, підрозділів оперативно-рятувальної служби м. Кузнецовська, створення мінімально необхідних матеріальних запасів, захисту життя та здоров’я населення від пожеж та надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2005 рік; внесла доповнення до ряду вже існуючих програм.

Затверджено також Положення про дитячу музичну школу і Положення про міську бібліотеку для дорослих.

Значна увага була приділена питанням землевідведення та оренди і викупу земельних ділянок для підприємницької діяльності.

Призупинено дію минулорічного рішення міськради “Про затвердження мережі, штатів та контингенту місцевої міліції м.Кузнецовськ”, так як на утримання місцевої міліції МВС України віднайшло, як і належить, кошти з Держбюджету.

Андрій Басараба,
Кузнецовськ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору