Рівне:

Створення та просування сайтів

Онлайн страховка "Зелена карта" в Україні за 5 хвилин

Спільна 15-лип, 2014, 11:429 prov 629
На території країн, які є учасниками системи міжнародної дії «Зелена карта», діє обов'язковий вид страхування цивільної відповідальності, яка виникає перед власником транспортного засобу. Згідно з умовами такого страхування, страхова компанія зобов'язується відшкодовувати страхувальнику всі витрати, які пов'язані з нанесенням шкоди його транспортному засобу, здоров'ю, і життя третіх осіб, а також іншого майна внаслідок виникнення ДТП.
У тому випадку, якщо транспортний засіб, що має реєстрацію на території України, виїжджає в країну, яка є членом системи міжнародного страхування автомобілів «зелена карта», то власнику цього транспортного засобу необхідно обов'язково мати при собі дійсний договір на міжнародне страхування, посвідчений спеціальним страховим уніфікованим сертифікатом «Зелена карта».
Сертифікат страхування по типу «Зелена карта» має єдину форму, яку застосовують у всіх країнах-учасницях системи міжнародного страхування автомобілів «Зелена карта», які вказують і не викреслюють в даному сертифікаті. «Зелена карта» - це тип страхового сертифіката, який є договором на страхування цивільної відповідальності володіє транспортним засобом, який дійсно за межами території України і є свідченням наявності у власника транспортного засобу визначеного страхового покриття.
Україна в системі міжнародного страхування «Зелена карта» представляє такий орган, як Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ). З 1994 року МТСБУ почало своє існування і, відповідно, є єдиним об'єднанням страхових компаній, що здійснюють страхування обов'язкового зразка цивільно-правової відповідальності, до якої притягуються власники транспортних засобів наземного типу. Це є гарантією платоспроможності тих компаній, які мають членство в Моторному Бюро.
Ліміт відповідальності Страховика або, як ще його називають, страхова сума, різна в кожній країні відвідування. Так як у різних країнах їх Моторне бюро бере на себе громадянську відповідальність у визначеному обсязі, який вказується в «Зеленій карті» і відповідає чинному законодавству країни відвідування. Купити страховку "Зелена карта" онлайн ви зможете в компанії Український Онлайн Центр ФІНАНСОВИХ Послуг (УОЦФП) вже найближчим часом.
Користуйтеся сучасними технологіями, отримуйте поліси не виходячи з дому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору