Рівне:

Створення та просування сайтів

МВС ідентифікувало й починає затримання осіб, які співпрацювали з «ДНР» і «ЛНР»

Україна і світ 09-сер, 2014, 11:539 prov 641
Майже всіх осіб, які співпрацювали з представниками незаконних збройних угруповань «ДНР» і «ЛНР», визнаних Україною терористичними, ідентифіковано. Почався етап щодо реалізації затримання цих осіб. Про це, як ідеться у повідомленні прес-служби МВС України, повідомив начальник департаменту карного розшуку цього відомства Василь Паскал, який щойно повернувся із зони АТО.
За словами Василя Паскала, ним особисто та керівником ГУБОЗ були заслухані спеціальні групи, що були попередньо створені за участі найбільш досвідчених працівників карного розшуку, ГУБОЗ та працівників міліції Донецької області, які залишилися вірними присязі. Ці правоохоронці наводили лад у звільнених від сепаратистів містах.
«Можу сказати, що є певні результати. Система запрацювала. Встановлені і відпрацьовані майже всі блокпости, що були створені терористами та незаконними збройними формуваннями. Встановлені практично всі особи, які несли службу у сепаратистів на цих блокпостах і воювали на їх боці. Наразі відбуваються заходи щодо їх затримання», – заявив Василь Паскал.
Також Василь Паскал повідомив, що були зроблені і певні ротації в керівному та особовому складі міліції Донеччини, а у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному запрацювали територіальні міськвідділи міліції. Почали працювати суди та прокуратура.
«Наше завдання – це відтворення і повернення довіри до міліції. Населення повинно зрозуміти, що до них прийшли не карати, не мститись, а прийшли визволителі - працівники міліції, які будуть допомагати», – наголосив начальник департаменту карного розшуку.
За останню добу сили АТО звільнили село Круглик в Луганській області, селище міського типу Пантелеймонівка та місто Мар’їнку у Донецькій області.
radiosvoboda.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору