Рівне:

Створення та просування сайтів

Ангари

Комерційна 25-вер, 2014, 15:349 prov 937
Ангари та швидкомонтовані будівлі ( ШМБ, БМЗ ) на основі металевого каркасу є найбільш економічною, ефективною та швидкою формою будівництва складської, торгівельної та виробничої нерухомості.
Ангари можуть бути "холодними" чи утепленими в залежності від функціонального призначення, а на стадії проектування та виготовлення можна врахувати та задовільнити потреби кожного окремого замовника.
Ангари та швидкомонтовані будівлі (ШМБ, быстромонтируемые здания БМЗ) на основі металевого каркасу мають ряд суттєвих та незаперечних переваг, а саме:

-короткий період проектування
більшість конструкцій, елементів та вузлів є типовими
-невелика вага
в порівнянні із аналогічними спорудами із залізобетону чи цегли
-мінімальні навантаження на фундамент
неглибокі а відповідно і не дорогі фундаменти (переважно стовпчасті)
-швидке виготовлення та монтаж
відсутність "мокрих" процесів, висока заводська готовність збірних елементів, мала залежність від погодних умов, монтаж можна проводити і взимку.
-в короткі терміни будівля розпочне функціонувати, а відповідно і повертати вкладені інвестиції
Варто також зазначити наступне:
Будівлю завжди можна добудовувати в довжину, монтуючи аналогічні елементи каркасу та покрівлі. Вже готова "холодна" будівля в будь-який час може перетворитися на утеплену застосувавши будь-який відомий утеплювач.
А у випадку необхідності ангар завжди можна розібрати та перенести на інше місце.
Що неможливо зробити із без каркасним ангаром, після встановлення якого Ви отримуєте фактично капітальну споруду позбавлену можливості повторного демонтажу-монтажу, що в нерідких випадках є не приємлемо.

Доречною буде послуга: расточная обработка ООО "Металлодеталь-С" - машиностроительный комплекс. Сучасне підприємство пропонує проведення координатно-розточувальних робіт будь-якого рівня складності. Наявність новітнього обладнання передбачає високоточні розрахунки і якісне виконання замовлень, які забезпечать подальшу якісну експлуатацію виготовленої продукції.
Каркасна технологія має суттєві переваги над без каркасними ангарами.

1. У випадку необхідності ангар завжди можна розібрати та перенести на інше місце.
Що неможливо зробити із без каркасним ангаром, після встановлення якого Ви отримуєте фактично капітальну споруду позбавлену можливості повторного демонтажу-монтажу, що в нерідких випадках є не приємлемо.
2. Вже готова "холодна" будівля в будь-який час може перетворитися на утеплену застосувавши будь-який відомий утеплювач.
3. Будівлю завжди можна добудовувати в довжину, монтуючи аналогічні елементи каркасу та покрівлі.
4. Наявність несучого каркасу із відповідним запасом міцності дозволяє встановлювати на нього додаткове обладнання. В без каркасних ангарах стіни є фактично "недоторканними"
5. Можливість вибору типу та кольору металопрофілю, а також можливості ремонту. У випадку пошкодження легко провести заміну пошкодженої частини каркасу чи покрівлі, що знову таки неможливо при без каркасному варіанті ангару.
6. Виробництво ангару проводиться в нас в цесі і при монтажі не потребує зайвого простору на буд майданчику для встановлення обладнання та виробництва ангару.
7. Каркасна технологія будівництва є сертифікованою, а каркас розраховується згідно діючих норм, що дозволяє вносити зміни для усилення несучої здатності каркасу в залежності від умов та зон експлуатації ангару, врахувати снігові, вітрові, сейсмологічні навантаження та гарантувати 100% надійність та стійкість конструкції в якій працюють люди, зберігається майно, тощо…
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору