Рівне:

Створення та просування сайтів

Встановлення та обслуговування домофонів

Спільна 03-лют, 2015, 11:209 prov 1 221
Домофон слід віднести до пристроїв, що забезпечує додаткову безпеку мешканців котеджу або багатоквартирного будинку. Напевно, всі мешканці багатоповерхівок зустрічали в під'їздах своїх будинків галасливі компанії які розпивають алкоголь. Вхід їм буде заборонений, якщо в під'їзді встановити домофон.
Найпростіший варіант цього пристрою заснований на встановленні аудіозв'язку між відвідувачем і власником житла. Перший набирає на панелі вхідних дверей номер квартири і натискає кнопку з зображення дзвоника. Звуковий сигнал сповіщає членів сім'ї про прихід візитерів. Зв'язатися з ними можна, знявши трубку приладу, встановленого в квартирі. На його панелі є кнопка розблокування під'їзних дверей.
Відеодомофон відрізняється більш складною конструкцією. Він дозволяє, не тільки, розмовляти з відвідувачем, але й бачити його. Причому, відеозв'язок не є двостороннім. Господар будинку має можливість бачити свого гостя на екрані, тоді, як останній може тільки припускати, що в котеджі або квартирі хтось знаходиться.
При бажанні, власник нерухомості може поспілкуватися з візитером і впустити його в будинок або легко ухилитися від небажаної зустрічі.
В даний час є чимало компаній, що займаються встановленням та обслуговуванням домофонів. При виникненні потреби в таких послугах рекомендується вивчити ринок і вибрати фірму, відповідально відноситься до своїх клієнтів. При її пошуку слід звернути увагу на термін її існування і на якість послуг, пов'язаних з монтажем домофонів. Важливо з'ясувати і те, як компанія ставиться до виконання своїх гарантійних і післягарантійних зобов'язань з обслуговування домофонів. Дану інформацію можна отримати у знайомих, в будинках в яких вже функціонують домофони або на форумах в Інтернеті.
Після монтажу даного пристрою замовник повинен переконатися в його повній працездатності. Тестуючи домофон, клієнт повинен звернути увагу на те, що всі слова звучать чітко і в аудіозв'язок не проникають сторонні звуки.
Якщо в будинку змонтований відеодомофон, тоді додаткові вимоги пред'являються і до зображення на екрані, яке має бути стійким і чітким. Крім того, при монтажі обох різновидів цих пристроїв, перевіряється і якість роботи магнітного замка. Двері при натисканні кнопки розблокування повинні відкриватися, а після входу відвідувача, відбувається автоматичне замикання дверей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору