Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліції допомогла студентка

Кримінал 04-вер, 2008, 10:009 prov 1 100
Передусім в коло підозрюваних потрапили самі працівники підприємства. Особливу увагу міліціонери звернули на двадцятичотирирічного Миколу Д., мешканця Луганської області. “Раніше він працював на підприємстві, однак згодом його звільнили. Це підприємство знаходиться на території Біотехнічного інституту, то ж наші співробітники вирішили поспілкуватися з людиною, яка охороняє територію інституту, - — розповідає Василь Ковальчук, перший заступник начальника Луцького МВ УМВС України у Волинській області. – Під час розмови виявилося, що у ніч перед крадіжкою до охоронця підходив Микола. Він розповів охоронцеві, що підприємство заборгувало йому певну суму грошей. Також він пожалівся, що йому ніде переночувати і попросив дати ключ від кабінету. Охоронець, який знав, що Микола дійсно донедавна працював на підприємстві, пожалів бідолаху і дав йому ключ. Про скоєну крадіжку він дізнався лише наступного ранку. Тож ми розпочали пошуки Миколи”
Через декілька днів після згаданих подій до одного з будинків по вулиці Кравчука завітав молодий чоловік. Він пред’явив посвідчення працівника ПП “Домофон сервіс” і запропонував свої послуги щодо встановлення домофонів. Однак жінка, яка зберігала кошти жильців будинку на встановлення дверей з домофоном, відмовилася від його попозиції.
Проте її донька Олеся Ш., яка є студенткою юридичного факультету ВНУ імені Лесі Українки, в поведінці цього юнака щось запідозрила і зателефонувала до ПП «Домофон сервіс» та повідомила про відвідини раптового «гостя». Так інформація про цей візит дійшла і до правоохоронців. “Уже під час розмови з дівчиною міліціонери встановили, що “гостем” є ніхто інший, як розшукуваний Микола, — продовжує розповідь пан Ковальчук. – Однак десь через годину Олеся зателефонувала до охоронців закону і повідомила, що на даний час знаходиться поблизу торговельного центру “Гостинець”, де знову зустріла того молодика, який приходив до їхнього будинку. Більше того, відважна дівчина вирішила простежити за ним. Правоохоронці відразу виїхали туди і згодом затримали зловмисника”
Микола зізнався, що коли він ночував на території Біотехнічного інституту, то періодично виходив на вулицю палити, і тоді помітив, що вікно, яке веде в кабінет, де знаходились інструменти, відчинене. Після цього він відчинив вікно в коридорі, і з боку вулиці, по підвіконню, перейшов у кабінет ПП «Домофон сервіс», склав інструменти в кульок та спустив його через вікно на землю. Потім чоловік повернувся назад, а вранці, спокійно пройшовши повз сторожа, забрав викрадене майно, яке чекало його у кущах. Більшу частину викрадених речей оперативники вилучили в підвалі одного з будинків по проспекту Соборності і повернули власнику. Проти Миколи порушили кримінальну справу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору