Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 31-бер, 2005, 17:199 prov 1 358
Обікрали сімферопольчанина
Не зовсім приязно зустріли рівняни продавця із м. Сімферополь. Чоловіки вирішили не “допустити” спекуляції на своїй “рідній” території, і провчили 45-річного чоловіка обікравши його. Отож, з його автомобіля ГАЗ-21 рівняни поцупили близько 100 кілограм насінневої цибулі. Але злодіїв правоохоронцям вже вдалося розшукати.

Вилучено металобрухт
Нещодавно на вулиці Крижовій, що у смт. Зарічне, зупинили автомобіль ГАЗ-53. Водієм авто виявився 33-річний мешканець Зарічного, Віктор Г. Чоловік без відповідних документів перевозив брухт чорного металу, вага якого становила близько однієї тонни. Подібний випадок трапився цього ж дня з мешканцем села Карпилівка Рокитнівського району, 45-річним Леонтієм Б., який таким же чином, переправляв 4 тонни металобрухту. Побив рекорд у незаконному перевезенні брухту рівнянин, котрий у суботу перевозив більше 12 тонн металобрухту. Його міліція затримала в Сарнах.

Втопився
Трагічно закінчилася спроба перейти льодову кригу для 24-річного місцевого жителя с. Ремчиці Сарненського району. Під час переходу річки Горинь крига провалилася, і хлопчину затягло під товстий шар льоду. Наразі тіло загиблого шукають.

Чоловік побив жінку...
До Радивилівської районної лікарні із травмами грудної клітки та вивихом плеча доставили 68-річну мешканку одного з сіл цього ж району. Пенсіонеку на подвір’ї господарства побив 58-річний чоловік Микола. А минулого тижня в реанімаційне відділення Здолбунівської лікарні доставили нетверезого 49-річного здолбунівчанина із загальним переохолодженням організму. Він мало не втопився у водоймищі.

Учень обікрав інваліда
15-річний учень Вербської школи-інтернату із двору будинку, що на Проспекті Миру м. Рівного, скоїв крадіжку інвалідного візка у 65-річного рівнянина Володимира Н., інваліда І групи. Навіщо інвалідний візок хлопчині, та що спонукало його до такого вчинку мають з’ясувати правоохоронці.

За матеріалами ЦЗГ УМВС України в Рівненській області підготувала Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору