Рівне:

Створення та просування сайтів

В ГУ ДФС Рівненщини вшанували колег

Рівненська область 06-сер, 2015, 17:229 prov 902
В ГУ ДФС Рівненщини вшанували колег, які боронили економічну безпеку на Сході України
Чотирьох своїх співробітників: Сергія Шаюна, Олега Дудніка, Миколу Галагуту та Ярослава Мельника колеги зустріли оплесками, словами вдячності та подарунками.
Протягом трьох місяців несення служби на контрольних пунктах в”їзду/виїзду, що безпосередньо межують з зоною проведення АТО, співробітники податкової міліції краю перешкоджали проникненню контрабанди та нелегальних товарів, як на українську територію, так і на тимчасово непідконтрольні райони Донецької та Луганської областей.
«Ми знаємо цих справжніх чоловіків як відповідальних фахівців своєї справи, оскільки в лавах податкової міліції вони служать давно. Та коли стало необхідно, добровільно прийняли складне рішення - стати на захист економічних інтересів держави. Тому від імені нашого колективу висловлюю щиру вдячність за їхню відповідальну життєву позицію, справжній патріотизм та професіоналізм у захисті економічних інтересів держави», - звернуся до учасників зустрічі начальник Головного управління ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев.
До речі, Ярослав Мельник після виходу на пенсію, добровільно пішов захищати українську землю, був поранений, а тепер перебуває на реабілітації та передає свій досвід і вміння, набуті в АТО, своїм колегам.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору