Рівне:

Створення та просування сайтів

Маленькі вчинки заради великих змін: жителям Рівненщини нагадали про те, що попередити продаж алкоголю підліткам може кожен

Рівненська область 08-жов, 2015, 09:249 prov 993
З 18 по 30 вересня 2015 року співробітники пивоварних компаній «САН ІнБев Україна», Carlsberg Ukraine та Efes Ukraine відвідали 1356 роздрібних точок продажу спиртних напоїв на Рівненщині. В рамках спільної соціальної ініціативи компаній вони нагадали продавцям про недопустимість продажу алкоголю підліткам. Корпоративні волонтери розклеювали в магазинах стікери з надписами про заборону продажу алкоголю неповнолітнім, розповсюджували тематичні листівки та спілкувалися із робітниками торгових точок і дорослими покупцями.
Початок акції був приурочений до «Всесвітнього дня відповідального споживання пива». У цей же день українські пивовари об’єднали свої зусилля для профілактики продажу пива неповнолітнім, підписавши Меморандум про співробітництво в даному напрямку.
У рамках Меморандуму були підготовані 18 правил відповідальної поведінки, виконання яких зведе до мінімуму можливість продажу алкоголю неповнолітнім. Правила розраховані на виробників, продавців пива та дорослих покупців. На думку ініціаторів акції, лише спільними зусиллями суспільство може попередити продажі спиртних напоїв підліткам.
Ще одним проектом учасників Меморандуму, став соціальний відеоролик, який нагадує про те, що кожен може допомогти зберегти здоров’я підростаючого покоління. Наприклад, підтримавши продавця, який відмовляється продавати алкоголь підліткам. «Не будьте байдужими, маленькі дії призводять до великих змін!» – говориться у відеосюжеті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору