Рівне:

Створення та просування сайтів

В магазині «Берізка», що по вул. Соборна, 336 неповнолітнім продавали алкогольні напої

Останні новини 20-чер, 2008, 13:179 prov 1 340
Координаційна рада з питань профілактики злочинності серед неповнолітніх Рівненського міськвиконкому розглянула подання міліції про факти (!) продажу неповнолітнім алкогольних напоїв.
Про два випадки продажу спиртних напоїв в магазині «Берізка» (!) повідомили з міського відділу внутрішніх справ членам координаційної ради.
Працівник магазину - Кропива Л.П., яка продала спиртне сплатила штраф в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 грн.), що є максимальним відповідно до ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Регіональне управління департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів ДПА України в Рівненській області за фактом порушення наклало на заклад торгівлі фінансову санкцію у вигляді штрафу в розмірі 1700 гривень, яку доведеться сплатити директору магазину, приватному підприємцю Горецькій Л.М.
Члени координаційної ради після розгляду питання одноголосно проголосували за рішення щодо направлення клопотання до Регіонального управління департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів ДПА України в Рівненській області про позбавлення закладу торгівлі, магазину «Берізка» ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями.
Голова координаційної ради, заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко звертається до всіх підприємців згадати, що в них є власні діти і жоден з вас не хоче, щоб сьогодні чи завтра спиртне продали вашому сину чи дочці. Тож закликаю вас бути не байдужими до наших дітей, і провести роз’яснювальну роботу серед персоналу, щоб подібні випадки не повторилися. Вважаю, що продаж спиртного неповнолітнім є проблемою всієї громади, і не вірно звинувачувати в цьому лише владу. Наголошую, що міська влада буде жорстко реагувати на подібні випадки шляхом клопотанням про позбавлення ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями, — повідомили в інформаційно-аналітичному відділу міськвиконкому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору