Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівненщини є можливість одержати 200 млн. грн. на будівництво доріг

Рівненська область / Волинська область / Львівська область / Чернівецька область 09-гру, 2015, 11:149 prov 1 341
Перевиконання митних платежів на Рівненщині за 11 місяців цього року склало 406 млн. 952 тис. грн. Про це сьогодні повідомив виконуючий обов‘язки начальника Рівненської митниці ДФС Андрій Чаборай.
- Думаю, якщо наші рівненські народні депутати докладуть зусиль і внесуть зміни до розділу 6 "Прикінцевих та перехідних положень Бюджетного кодексу України", щоб окрім чотирьох "експериментальних" обласней і наша Рівненщина одержала 50 відс. цієї суми на будівництво доріг, то це була би дуже хороша інвестиція в нашу область, - зауважив посадовець.
За словами Андрія Чаборая, він звертатиметься до нардепів із пропозицією поборотися за ці 194 млн. грн., адже на теренах області є напрямки, оновлення дорожнього покриття на яких позитивно відобразиться не лише на розвитку Рівненської митниці, а й, наприклад, туризму.
Нагадаємо, що згідно до Закону України від 03.09.2015 р. №666 "Про внесення зміни до розділу 6 "Прикінцеві та перехідні положення" Бюджетного кодексу України" у якості експерименту Одеська, Волинська, Львівська і Чернівецька області одержать до спеціальних фондів обласних бюджетів 50% суми перевиконання загального обсягу індикативних показників надходжень митних платежів (мито, акцизний податок із ввезених на митну території України підакцизних товарів, податок на додану вартість з ввезених товарів під час митного оформлення у згаданих областях).
За матеріалами Рівненської митниці ДФС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору