Рівне:

Створення та просування сайтів

За поданням Рівненської митниці суд конфіскував товари на суму понад 5 мільйонів гривень

Рівненська область 03-лис, 2015, 12:209 prov 1 312
В жовтні Рівненським міським судом прийнято рішення про застосування штрафу в розмірі 100 відс. вартості товарів - предметів порушення митних правил на суму 5,3 млн. грн. (відповідно до ст. 484 Митного кодексу України).
Суд розглянув три адміністративні справи про порушення митних правил директором підприємства, у вересні цього року. Громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товару за кількома митними деклараціями через кордон України з приховуванням від митного контролю. Товаросупровідні документи, на підставі яких буле здійснено митне оформлення, містили неправдиві відомості щодо відправника товарів, документи були підроблені. Директора ТзОВ визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень передбачених ч.2 ст. 483 Митного кодексу України.
Перевіркою встановлено, що на адресу підприємства надійшли товарно-матеріальні цінності виробництва Російської Федерації. Постачальником вказаних цінностей є, ніби – то, українське підприємство «Е», яке взагалі не перебувало на обліку, як таке, що здійснює операції з даними товарами. Аналогічні товари імпортувались на територію України виключно іншим підприємством «Н».
Згідно розрахунків, орієнтовна сума митних платежів, які потрібно було б сплатити при ввезенні відповідних товарів на митну територію України, у разі їх поставки згідно умов договорів, склала 890 тисяч гривень. Таким чином, підприємство “Е” зберігало та використовувало товарно - матеріальні цінності, ввезені на митну територію України, з приховуванням від митного контролю.
За матеріалами Рівненської митниці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору