Рівне:

Створення та просування сайтів

Пильність рівненських митників забезпечила державному бюджету понад 150 тисяч доларів США

Рівненська область 04-чер, 2015, 13:549 prov 1 037
28 травня на четвертому засіданні голова Рівненського міського суду М.К.Герасимчук розглянув справу про порушення митних правил відносно громадянина Нисинця, котрий 27 березня 2015 року, перетинаючи кордон Білорусі з Україною в пішому порядку, намагався перемістити з приховуванням від митного контролю іноземну валюту в сумі 150050 доларів США.
У судовому засіданні суддя провів допит свідків, котрі були понятими при документуванні вчинення громадянином Нисинцем адміністративного правопорушення, заслухав пояснення представників Рівненської митниці ДФС та прийняв рішення.
Громадянин Нисинець визнаний винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 483 Митного кодексу України. Судом на порушника накладено стягнення у вигляді штрафу.
За законом це 100 % від вартості предмета порушення митних правил з конфіскацією в дохід держави 150 050 долларів США.
Нагадуємо, що при переміщенні через митний кордон України особа може перемістити за умови усного декларування до 10 000 євро. У разі перевищення цієї суми валюта переміщується за умови обов’язкового письмового декларування з наданням документів щодо її походження.

За матеріалами Рівненської митниці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору