Рівне:

Створення та просування сайтів

ОВОЧІ-ПРАВОПОРУШНИКИ

Кримінал 03-лис, 2005, 12:529 prov 1 205
Майже 20 тонн фруктів та овочів намагався завезти на територію України її громадянин, порушуючи правила переміщення товарів через митні кордони України.
Як повідомили в прес-центрі Рівненської митниці, 27 жовтня приватний підприємець П. ввіз на митну територію України вантаж – фрукти загальною вагою 19258 кг. На підставі наданих приватним підприємцем документів митний брокер у Рівненську митницю подав декларацію для митного оформлення зазначеного вантажу. У документі вказувалося п»ять найменувань вантажу.
Та під час здійснення митного огляду вантажу працівники Рівненської митниці встановили, що асортимент овочів і фруктів значно більшій, ніж вказано в декларації – фактично 45 найменувань. Продукти намагалися приховати від митного контролю серед заявлених фруктів. Таким чином, приватний підприємець П. надав митному органу України документи, що містять неправдиві дані.
За даним фактом працівники митниці завели справу про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 352 Митного кодексу України. Вантаж правоохоронці вилучили, склали протокол про порушення митних правил.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору