Рівне:

Створення та просування сайтів

Приховати справжню вартість товару не вдалося завдяки рівненським митникам

Рівненська область 04-лют, 2015, 16:129 prov 921
Рівненські митники встановили факт переміщення товару з приховуванням від митного контролю, тобто з поданням, як підстави для переміщення товарів, документів (Invoice), що містять неправдиві відомості щодо відправника та одержувача товару, та інформацію, необхідну для визначення митної вартості товару.
Зокрема встановлено, що на митну територію України, через пункт пропуску Львівської митниці, було ввезено товар «свічки запалювання для бензинових двигунів» легкових автомобілів.
Відповідно до поданих документів, вказаний товар ввезено на адресу ТОВ (м. Київ), за зовнішньоекономічним контрактом, укладеним ТОВ в особі директора, із фірмою, яка зареєстрована у Південно-Африканській Республіці. Відправником товару зазначено польське підприємство. Вартість товару, що зазначалася, становила понад 15,7 тисячі доларів США.
Митницею було надіслано відповідні запити до митних органів та підприємств держав, згадуваних у контракті та інших документах.
Відповідно до інформації та копій документів, надісланих митними органами Чехії, товар «свічки запалювання для легкових автомобілів» експортувався підприємством Чеської Республіки у кількості 332672 шт. на виконання контракту, укладеного з іншим ТОВ, яке зареєстроване у м. Київ, Переміщення товару здійснювалося на умовах поставки FCA (Чеська Республіка). Загальна вартість товару згідно інвойсу становить понад 224,7 тисячі доларів США, що майже в 15 разів перевищує суму, зазначену у поданих документах. Після завершення необхідних слідчих дій матеріали за цією справою будуть спрямовані до суду.
Головне управління ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору