Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненськими митниками в співпраці з французькими колегами викрито незаконну оборудку

Останні новини 15-вер, 2009, 17:329 Lobanovskiy 1 012
Ще в березні минулого року одним з Рівненських ТОВ було ввезено з Франції в Україну та розміщено на складі тимчасового зберігання партію товару “ячмінь продовольчий ІІІ класу” в кількості 40000 кг. Для проведення митного оформлення товару службовими особами ТОВ в Рівненську митницю було надано вантажні митні декларації та рахунки – фактури, відповідно до яких вартість товару становить 8000 євро або 63011,88 гривень.
В ході проведеної працівниками Рівненської митниці перевірки встановлено, що згідно інформації, наданої митними органами Франції, ввезений на територію України ячмінь являється не третьосортним кормовим, а елітним сортом “Sulphide”, вартість якого становить 1100 євро за тону.
В результаті подання до митного оформлення документів, що містять неправдиві відомості щодо вартості та найменування товару відбулося заниження митної вартості товару, що спричинило недобори податків та зборів на суму 57277,81 грн.
По факту переміщення Рівненським ТОВ товару “насіння ярого ячменю” сорту “Sulphide” загальною митною вартістю 44000 євро керівництвом Рівненської митниці винесено постанову про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 201 кримінального кодексу України (контрабанда).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору