Рівне:

Створення та просування сайтів

Обов’язок дорослих – зробити дітей щасливими

Рівненська область 16-гру, 2015, 13:219 prov 906
Кожного року, 19 грудня, Святий Миколай-Чудотворець приходить вночі до дітей, та залишає «миколайчики» - невеличкі святкові подарунки, які діти отримують у якості винагороди за гарну та слухняну поведінку. Тому багато дітей у всьому світі прокидаються в цей день з надією на диво у своєму серці. І ця надія, віра у диво, і є запорукою того, що згодом, у майбутньому, ці колишні діти виростуть справжніми людьми, та зможуть побудувати новий, кращий світ.
Напередодні Дня Святого Миколая у Дубенській ОДПІ відбулася благодійна акція. Податківцями було організовано збір необхідних речей для дітей Дубенської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Працівники інспекції з радістю взяли участь у акції, адже кожен із нас хотів поділитися теплом та турботою з вихованцями інтернату. Спільними зусиллями було зібрано одяг та іграшки для дітей. Це, зокрема й куртки дитячі https://неслухнясики.com/detskie_Kurtky, іграшки та інше. До речі, це все вже передано у навчальний заклад.
Святий обов’язок дорослих - зробити дітей щасливими. Адже діти – майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим, - переконані співробітники інспекції.
Для кожної дитини це свято має особливе значення. Воно пов’язане із мріями, що живуть у серці маленької людини. Нам, дорослим, потрібно пам’ятати, що саме завдяки таким благодійним вчинкам, які приносять радість найменшим громадянам нашої країни, ми й досі зберігаємо у собі людяність.
Головне управління ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору