Рівне:

Створення та просування сайтів

Автомобільні акумулятори Bosch у Волинській області від Aet.ua з доставкою

Тетасе 23-гру, 2015, 11:119 prov 965
акумулятори Bosch на ВолиніНімецька марка, що існує з 1927 року, відома тим, що випускається продукцію високої якості і гідного рівня надійності. Тому компанія Бош вже багато років є лідером продажів автомобільного устаткування на світовому ринку.
Для будь-якого клієнта знайдеться актуальний варіант оснащення, так як Bosch має великий асортимент і широку спеціалізацію.
Головна перевага німецьких розробок - безпека приладів в будь-якій ситуації. Виготовлювачі займаються постійним оновленням лінійок батарей і використанням сучасних технологій, що вигідно виділяє акумулятори Бош серед подібної продукції.

Широкий вибір від німецького виробника
На сьогодні компанія готова запропонувати 4 серії акумуляторних батарей, застосовних для роботи з різними моделями машин при будь-яких погодних умовах.
Серед розробок виділяються:
Bosch S3,Bosch S4 Silver,Bosch S5 Silver Plus,Bosch S6 AGM.
Лінійка Bosch S3 створена з використанням стандартних технологій. Орієнтована на транспортні засоби, що демонструють низьку потребляемость енергії. Цей варіант відноситься до бюджетних, тому користується популярністю серед покупців різних класів.
Для Bosch S4 Silver застосована технологія, в основі якої лежить метод легування сріблом. Так вдається підвищити стійкість виробу перед корозійними процесами, тому термін експлуатації обладнання стає більш тривалим. В умовах міського руху для машин такі акумулятори є найбільш прийнятними.
Лінійка Bosch S5 Silver Plus відрізняється тим, що її моделі мають підвищену ємність і забезпечують більшу пускову потужність. Для транспортних засобів, що працюють на дизельному паливі, такі батареї є найбільш вигідним варіантом.
Bosch S6 AGM презентує інноваційні розробки. Для функціонування таких пристроїв застосовують спеціальний варіант електроліту, що підвищує характеристики експлуатації. Потужність обладнання висока, тому батарея підходить для машин, які споживають велику кількість енергії.
Досягненням компанії Бош є те, що в останні роки розробники все більш активно використовують вбудовані типи акумуляторних батарей.
Серед основних переваг німецьких акумуляторів можна назвати: великий ресурс для подачі енергії, забезпечення високої пусковий потужності, мінімальний рівень самостійного розряду, оптимальна геометрія оформлення для всіх типів машин.
Багато автовласників у Луцьку купують акумулятори Bosch у компанії АвтоЄвротрейд за адекватною вартістю та безкоштовною доставкою до Ковеля, Шацька, Нововолинську та інших міст області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору