Рівне:

Створення та просування сайтів

Ікону повернули

Кримінал 15-травня, 2008, 10:109 prov 1 126
Але, як повідомили у ВЗГ УМВСУ в Рівненській області, співробітники міліції налаштовані рішуче. Тому й позитивний результат не забарився. Так, нещодавно оперативники повернули в область ікону Георгія Побідоносця, яку зловмисники поцупили в ніч на 11 січня 2008 року зі Свято-Георгіївської церкви в селі Іванівка Корецького району.
– Під час проведення оперативних заходів спільно з працівниками обласного апарату управління МВС було встановлено, що ця ікона після реалізації жителем України перебувала за кордоном, – розповідає начальник Корецького РВ УМВС України в області Василь Кральковський. – На сьогодні її передали слідству для приєднання до кримінальної справи в якості ще одного речового доказу. По закінченні слідчих дій ікону Георгія Побідоносця обов’язково повернуть до храму в селі Іванівка.
Майже за п’ять місяців цю ікону встигли кілька разів перепродати. Вона “подолала” тисячі кілометрів, допоки не потрапила до рук правоохоронців. На щастя, співробітникам міліції вдалося переконати останнього власника ікони, який придбав її за чималеньку суму, що місце святині – у Божому храмі. Тож невдовзі перед безцінним образом знову яснітимуть свічки і молитимуться люди…
Василь Кральковський сподівається, що невдовзі вдасться повернути цінні речі й іншій обкраденій громаді – прихожанам Свято-Покровської церкви в селі Світанок Корецького району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору