Рівне:

Створення та просування сайтів

Викрито «підпільний» завод з виробництва спирту

Рівненська область 26-лют, 2016, 13:509 prov 1 670
Працівниками податкової міліції у Рівненській області в ході операції „Акциз-2016”, під час розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.204, ч.1 ст.199 КК України, в одному з населених пунктів поблизу м.Рівне виявлено «підпільне» виробництво спирту з використанням спеціального обладнання, що забезпечує його масове виробництво з меляси.
Діяльність «підпільного» заводу, продуктивність якого за добу складала до тонни виходу готової продукції, організував за місцем проживання в господарській будівлі 41-річний місцевий житель. З’ясовано, що меляса для виготовлення спирту закуповувалась громадянином на цукрових заводах сусідньої Волинської області та доставлялася до місця незаконного виробництва спирту пристосованим для цього автомобілем.
В ході проведеного на підставі ухвали суду обшуку, виявлено та вилучено: - обладнання для виготовлення спирту, яке складається з 2 діючих установок для його виробництва, ректифікаційних колонок висотою 6 метрів, перегінних кубів, газових котлів, водяних насосів, шлангів, конденсаторів та установок водяного охолодження;
- 14 400 літрів меляси;
- 1874 літрів готової продукції (спирту);
- 350 літрів коричнево-чорної рідини з характерним запахом спирту (коньяку).
Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей склала 589,6тис.грн., з них підакцизних 253,6 тис.грн.
На даний час тривають слідчі дії.

ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору