Рівне:

Створення та просування сайтів

Майже 70 звернень отримали податківці Рівненщини з початку року

Рівненська область 15-кві, 2016, 10:189 prov 759
З метою забезпечення прозорості та відкритості роботи, реалізації права кожного на отримання інформації Головним управлінням ДФС у Рівненській області та його територіальними органами протягом січня - березня 2016 року забезпечено розгляд 68 письмових звернень від 135 громадян.
Зміст основних питань, які цікавили запитувачів: проведення перевірок 15 заяв, з питань праці та заробітної плати -10, з питань реєстраційних номерів облікових карток платників податків 8 тощо.
У поточному році скарги на дії працівників органів ДФС не надходили.
З початку року до ГУ ДФС у Рівненській області надійшло 2 колективних звернення від 69 громадян.
З початку 2016 року керівництвом органів ДФС та посадовими особами ДФС здійснено 66 особистих прийомів громадян. Найбільше на прийом звертались фізичні особи-підприємці – 32 звернення, працівники бюджетної сфери – 16, безробітні – 8.
Основні питання, що порушують заявники на особистих прийомах - податкова політика – 55 звернень, питання нарахування та сплати єдиного соціального внеску – 11 заяв.
За звітний період на особистий прийом звернулось 15 осіб, які потребують соціального захисту, які постраждали від аварії на ЧАЕС.
Звертаємо увагу, що фахівці ГУ ДФС у Рівненській області приймають запити електронною поштою за адресою: rv.zvernennya@sfs.gov.ua. Поштові письмові звернення за адресою: 33023, м.Рівне, вул. Відінська, 12. Отримати консультацію щодо надання запиту на публічну інформацію, письмового звернення та записатись на особистий прийом до керівництва ГУ ДФС у області можна за телефоном консультанта-модератора (0362)692-617.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору