Рівне:

Створення та просування сайтів

У день прийому до обласної влади звернулося 87 рівненців

Рівненська область 19-травня, 2010, 08:279 Lobanovskiy 993
70 звернень розглянув під час проведення чергового прийому громадян з особистих питань виконувач обов’язків голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко. А з урахуванням колективних звернень упродовж прийому у в.о голови облдержадміністрації побувало 87 жителів Рівненщини.

І тих, хто приїхав на прийом до керівництва області із найвіддаленіших куточків краю, і тих, хто мешкає безпосередньо в обласному центрі, об’єднували спільні проблеми. Тож під час прийому йшлося про вирішення питань соціального захисту, надання матеріальної допомоги на лікування й проведення складних операцій. Чимало звернень стосувалось житлових проблем, діяльності комунального господарства й пасажирського транспорту, а також газифікації осель і населених пунктів.

Усі питання, з якими звернулися жителі області до Анатолія Юхименка, були розглянуті, виконання 17 з них в.о. голови облдержадміністрації взяв на особистий контроль, на окремі надав відповідні роз'яснення в ході спілкування. Ряд проблемних питань було направлено на розгляд у структурні підрозділи облдержадміністрації, територіальні органи міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та міськвиконкоми для ґрунтовного вивчення та підготовки відповідей заявникам відповідно до Закону України “Про звернення громадян“.

Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору