Рівне:

Створення та просування сайтів

На Житомирщині лось став причиною потрійного ДТП. Загинув нацгвардієць

Житомирська область 03-травня, 2016, 13:209 prov 763
У Житомирській області через раптову появу лося на автодорозі сталася потрійна ДТП, внаслідок якої одна людина загинула, четверо осіб - серед них громадяни США та Білорусі - травмовано.
Про це 3 травня повідомили в облуправлінні Нацполіції.
За даними НП, учасник ДТП, який загинув на місці події - 24-річний солдат Нацгвардії, житель Романівського району, перебував за кермом "Fiat Linea".
Аварія сталася на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський, поблизу смт Гуйви.
"Близько 22:00 на 5 км + 700 м автодороги водій мікроавтобуса "Opеl Movano", рухаючись у напрямку м. Бердичева, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем "Fiat Linea", а потім - з "Mersedes Sprinter", які рухались у зустрічному напрямі", - йдеться у повідомленні.
Водій автомобіля "Opеl Movano", 31-річний житомирянин, водій автомобіля "Mersedes Sprinter" - 55-річний громадянин Білорусі, та двоє його пасажирів - 47 та 52-річних громадян США - доправлені до медичних закладів Житомира з травмами різного ступеня тяжкості.
Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.
Стаття передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору