Рівне:

Створення та просування сайтів

Чергова аварія на "тещиному язику" у Кам`янці - Подільському забрала життя трьох рідних братів

Хмельницька область 27-вер, 2012, 09:509 prov 2 726
На автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу с. Гуменці Кам’янець-Подільського району водій автомобіля «Ауді-100» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із рейсовим автобусом.
На горезвісній ділянці дороги «Житомир-Чернівці», знаної в народі як «тещин язик», водій «Ауді-100» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив зіткнення з автобусом «ПАЗ» під керуванням 52-річного жителя Кам’янець-Подільського району, що рухався в зустрічному напрямку за маршрутом «Кам’янець-Подільський — Новодністровськ».
Чергова аварія на "тещиному язику" у Кам`янці - Подільському забрала життя трьох рідних братів

За кермом перебував 21-річний молодий чоловік, поряд із ним були його 19- та 22-річні брати. Усі троє загинули на місці ДТП. За словами батька загиблих, молоді люди, мешканці Старокостянтинова, їхали у Чернівці на роботу.
Троє пасажирів рейсового автобуса отримали травми різного ступеня важкості. 65-річна пенсіонерка, жителька Кам’янець-Подільського району, госпіталізована у нейрохірургічне відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні. 37-річна жінка та 24-річний чоловік, мешканці Дунаєвецького району, від госпіталізації відмовились.
Наразі по факту ДТП порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. В рамках розслідування справи призначено ряд експертиз, зокрема судово-медичну та автотехнічну, які допоможуть встановити усі обставини ДТП.
Катерина Шуприган
СЗГ УМВС України в Хмельницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору