Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 15-травня, 2008, 13:069 prov 1 148
Незабаром купувати квитки можна буде через Інтернет
З 1 червня українці можуть оцінити нову послугу від Вінського. Відтоді на Південній залізниці діятиме нова послуга для пасажирів – можливість зарезервувати через мережу Інтернет вільні місця у потягах дальнього слідування країнами СНД.
Місце можна буде зарезервувати на офіційному сайті. Для цього необхідно за допомогою платіжної банківської картки сплатити вартість послуги – 10 гривень – і роздрукувати спеціальний талон зі штрих-кодом. Сам же квиток слід викупити впродовж наступних двох діб у касах Північного терміналу, пред’явивши талон і посвідчення особи чи паспорт.

З психіатричної лікарні Уфи здійснили масову втечу
З психіатричної лікарні міста Уфи 10 травня втекли п’ятеро пацієнтів, один з яких підозрюється в скоєнні злочину. Як повідомили в правоохоронних органах регіону, інцидент відбувся в психіатричній лікарні міста Уфи, розташованої на Владивостоцькій вулиці.
23-річний майстер спорту з кікбоксингу, який знаходився на обстеженні та якого підозрюють у здійсненні злочину, напав на міліціонера, побив його і забрав ключі від вхідних дверей відділення. Після цього чоловік відкрив двері палати і випустив чотирьох пацієнтів медустанови, з якими здійснив втечу.
Двох втікачів уже затримали. Ведуться пошуки організатора втечі та інших її учасників.

Катерина Ющенко поїде у Львів об’єднувати церкви
У Львові на початку червня відбудеться Екуменічний соціальний тиждень, участь у якому візьме голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду „Україна 3000” Катерина Ющенко.
Під час Екуменічного тижня буде представлено львівські християнські соціальні організації, що працюють із неповносправними, безпритульними, з особами похилого віку. Виступлять керівники церков, представники із Ватикану.
Також буде чимало західних гостей із Франції, Італії, які поділяться досвідом Західної Європи у справах християнської соціальної політики. Зокрема, відповідальний за міжнародні зв`язки Соціальних тижнів у Франції Жан-Марі Брюно розповість про історію та проекти Соціальних тижнів у Європі. Буде присутній Президент Соціальних тижнів Франції, екс-генеральний секретар Міжнародного валютного фонду Мішель Камдесю.

Тепер до Росії їздити буде легше
У понеділок, 12 травня, рада Федерації схвалила законопроект, який спрощує порядок в’їзду і виїзду з Росії. Раніше відповідні поправки в закон «Про порядок виїзду з РФ і в’їзду в РФ» схвалили депутати Держдуми РФ.
Законопроект дозволяє главі держави своїм указом запроваджувати безвізовий або спрощений порядок в’їзду на територію РФ для іноземних громадян. Новими правилами вже зможуть скористатися вболівальники, які приїдуть до Москви на фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА. Крім того, новий законопроект дозволить президентові РФ видавати укази щодо спрощеного або безвізового в’їзду на територію Росії напередодні та під час Олімпійських ігор у Сочі в 2014 році.

У центрі Херсона провалилася дорога
В Херсоні на одній з центральних вулиць — Перекопській – стався провал проїжджої частини глибиною у два метри. Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації, ніхто не постраждав. Аварійні служби були своєчасно попереджені щодо провалу.
Провал на проїжджій частині глибиною близько 2 м і завдовжки 2 м стався в результаті вимивання ґрунту.

Абрамович купив ранчо в США
Російський бізнесмен Роман Абрамович придбав за 36,3 млн.дол. ранчо поблизу гірськолижного курорту Аспен у штаті Колорадо в США. Ранчо містить у собі ділянку площею 200 акрів і будинок, побудований відомим архітектором Вартом Вурсенгером, з 11 спальнями, 12 ванними кімнатами, винним підвалом.
У лютому Абрамович уже купив у цьому районі один будинок за 11,8 млн. дол., що знаходиться поруч із місцевим лижним курортом.

Викрили співробітницю банку, яка привласнила мільйон гривень
У столиці працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили менеджера відділу акціонерного комерційного банку. Як повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, жінка упродовж 2005-2006 років під приводом інвестування будівництва житла заволоділа понад одним мільйоном гривень. Слідчий відділ порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору