Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські військові тренуються забезпечувати зв’язок у короткий термін на будь-якій місцевості

Рівненська область 05-лип, 2016, 16:389 prov 1 089
Сьогодні, 5 липня, на Рівненщині розпочато перевірку бойової готовності підрозділів зв’язку. За сигналом керівництва оперативного командування «Захід» з окремої бригади зв’язку організовано здійснення маршу зведеного підрозділу з пункту постійної дислокації в район призначення.
У визначені терміни в польових умовах військовослужбовцями вже розгорнуто систему зв’язку між органом військового управління та військовими частинами.
За словами командира окремої бригади зв’язку полковника Олександра К’яго, метою таких тренувань є налагодження стійкого зв’язку в будь-яких умовах місцевості.
Рівненські військові тренуються забезпечувати зв’язок у короткий термін на будь-якій місцевості

— До заходу залучено військовослужбовців всіх категорій. Поруч з контрактниками, кожен з яких протягом двох років поспіль має серйозний досвід виконання завдань в районі проведення АТО, в польовому виході також беруть участь строковики, які матимуть унікальну можливість підвищити свій професійний рівень на шляху до повного оволодіння своєю військовою професією, — зазначив офіцер.
Практичні навички воїнів-зв’язківців відпрацьовуються в рамках підготовки до комплексних командно-штабних навчань з практичними діями військ. Активна фаза навчань на теренах області планується з 11 липня та включатиме штабну та польову складову.

Підполковник Віктор Шубец,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору