Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 07-кві, 2005, 13:399 prov 1 171
З-під “Магнату” поцупили Мерседес
Невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем “Мерседес-Варіо-612”, зеленого кольору. Машина знаходилася поблизу диско-бару “Магнат”, що у Рівному. Власник цього авто – підприємець із Луцька. У цей же день міліція затримала двох рівнян, які застосувавши фізичну силу на проспекті Миру, відібрали у Олексія В. 380 гривень та золоту обручку.

ДТП
Близько 20 години вечора поблизу с. Вичівки Зарічненського району, 43-річний Микола Г., житель одного з сусідніх сіл, перебуваючи за кермом автомобіля “ВАЗ-2101” не справився із керуванням і зіткнувся з гужовою підводою. Водій підводи 69-річний місцевий житель Григорій П. від отриманих травм помер на місці пригоди.

А 100 євро то фальшиві...
20-річному костопільчанину Артему Ф. пощастило збути фальшиву купюру номіналом сто євро. Проте “халява” тривала не довго, вже незабаром правоохоронці затримали копіювальника. Крім того, на вулиці у м. Костопіль правоохоронці затримали 61-річного острожанина Володимира, у якого теж вилучили фальшиві гроші, проте уже в національній валюті – 100 гривень. На банкнотах відсутні захисні стрічки. В обох випадках проводиться перевірка.

Амфетамін вилучили у студентів
Нещодавно близько десятої години вечора працівники міліції УМВС України в Рівненській області у дворі будинку по вулиці Міцкевича, що в обласному центрі, затримали 20-річного Максима, студента одного з вищих навчальних закладів Рівного. При обшуку у нього виявили та вилучили майже 400 грамів порошку білого кольору, який зовні був схожий на один із синтетичних наркотиків – амфетамін. Його затримали за статтею 263 КУАП, а вилучений порошок направили на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Дослідження підтвердило підозру оперативників. У хлопця дійсно був наркотик амфетамін.

А через декілька годин цього ж дня, співробітники ВБНОН затримали 23-річного рівнянина Ігоря Б., який мав при собі більше двох грамів амфетаміну.

За матеріалами ЦЗГ УМВС України в Рівненській області сторінку підготувала Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору