Рівне:

Створення та просування сайтів

В Рівненській області розпочинається туристичний сезон

Рівненська область 18-кві, 2017, 17:029 prov 699
Стартує він 20 квітня в Острозі, де запрацює перший туристичний Центр.
В Рівненській області розпочинається туристичний сезон

Офіційні урочистості з нагоди початку сезону розпочнуться об 11.00 в залі засідань Острозької міської ради. Організатори презентують туристичний сайт міста та відкриють інформаційні таблички на пам’ятках архітектури місцевого значення.
Потому, об 11.30, відбудеться відкриття Центру туристичної інформації (вул. Героїв Майдану, 7). Нагадаємо, ідея щодо створення таких центрів виникла у голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка після минулорічних відвідин Республіки Польща.
За словами керівника області, відкриття центру призведе до збільшення туристичного потоку, адже це по суті осередок туристичної промоції. Планується, що аналогічні інформаційні офіси будуть створені в Дубно, Корці, Сарнах, Рівному, Володимирці та Клевані. Центри рекламуватимуть родзинки містечок, опікуватимуться питанням залучення туристів та їхнього супроводу різними об’єктами.
Крім того, в рамках урочистостей відбудеться засідання Обласної Координаційної ради з питань охорони культурної Спадщини (зала засідань міської ради). Початок – о 14.00.
Також організатори запланували екскурсію містом з елементами театралізації, відвідування міського простору «Шаховий куточок», гру для дітей «Мандрівка Острогом» та туристичний квест «В пошуках князівських скарбів».

Прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору