Рівне:

Створення та просування сайтів

Захищаємося від вірусів по-українськи

Новини регіону 14-кві, 2005, 14:089 prov 1 186
Перша комерційна версія програми була презентована у Києві у 2001 році. Відтоді вітчизняна програма, вірусна база якої налічує понад 101 тисячу вірусів, постійно вдосконалюється. На сьогодні, як повідомила генеральний директор Українського антивірусного центру Анна Загородня, кількість захищених комп’ютерів антивірусними комплексами UNA перевищує півмільйона.

Звичайно, 100 відсоткову гарантію від “нападу” вірусів не надасть жодна компанія, а продукти “Українського антивірусного центру” розраховані на захист робочих станцій, серверів, комплексний захист мереж. Незабаром з’явиться надійний захист для домашніх комп’ютерів ПК-UNA HOME – “хатня версія”, так її називають жартома розробники. Вона коштуватиме 30 гривень.

Торік на міжнародній науково-практичні конференції “Сучасні інформаційні системи. Безпека. Технологія. Рішення”, що відбулася в Ялті, представлена і модель “Центру антивірусного захисту інформації”. Вона здобула диплом за краще технічне рішення в галузі захисту в інформаційно-телекомунікаційних системах.

Окрім того, ліцензійні антивірусні програми UNA успішно експортуються за кордон. Антивірус UNA одержав високу оцінку фахівців і визнання користувачів, як в Україні так і за кордоном.

Варто зауважити, що кількість хакерів, які створюють небезпечні віруси для комп’ютерів щороку збільшується. Хоча за таку діяльність порушник може отримати до 6 років позбавлення волі за Кримінальним кодексом України.

Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору