Рівне:

Створення та просування сайтів

Забив до смерті сокирою…

Кримінал 14-кві, 2005, 14:129 prov 1 172
Як повідомили із ЦЗГ УМВС України в Рівненській області, через взаємну неприязнь між чоловіками вкотре виникла суперечка. Обоє полюбляли як сваритися, так і пити горілку. Переважно у стані алкогольного сп’яніння вони і починали з’ясовувати стосунки.

Минулого тижня, коли жінка вийшла до сусідів, між чоловіками виникла чергова сутичка. Повернувшись, дочка застала батька закривавленим, а коханого – із сокирою в руках. Співмешканець жінки завдав кілька смертельних ударів Анатолію, від чого 54-річний чоловік помер миттєво. Судмедексперти виявили у загиблого відкритий перелом правої гомілки та рубану рану лівої щоки. Наразі 44-річного Василя затримано.

Працівникам міліції він пояснив, що хотів помститися батькові за кривди, які той йому колись заподіяв, так би мовити звести рахунки.

Працівники прокуратури Рівненського району порушили кримінальну справу за ч.1. ст. 115 “Умисне вбивство”. Без “зеленого змія” не обійшлося й цього разу. І як не прикро, для одного із шанувальників спиртних напоїв ця сварка стала фатальною.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору