Рівне:

Створення та просування сайтів

Під час сварки жінка вбила свого співмешканця

Кримінал 07-кві, 2005, 13:369 prov 1 265
Потерпілий, 43-річний Микола Б., проживав разом із 54-річною Валентиною В. Обоє полюбляли горілку. Дітей вони не мали і були безробітними. Ця сім’я перебувала на обліку міліції, як неблагополучна. І от, минулого четверга, вони знову канули в обійми “зеленого” змія, проте цього разу розпивали спиртні напої кожен окремо. Валентина, будучи уже напідпитку, вирішила піти забрати чоловіка з “точки”, де він пиячив. Проте дорогою додому між ними виникла суперечка, що вдома переросла у бійку. Валентина побачила, що словом тут не зарадити, вхопила до рук ніж, який лежав на кухонному столі, і встромила його прямо в серце чоловікові. Та, вочевидь, усвідомивши, що скоїла – кинулася йому на допомогу, витягла ніж, та було пізно... Карета швидкої допомоги, що прибула на місце події, потерпілому вже не знадобилася, бо Микола був мертвий.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група у складі працівників міліції та прокуратури. Жінка ще деякий час відпиралася, казала, мовляв, що це не вона. Але згодом, все таки зізналася у цьому страшному вчинку, та пояснила його своєю злістю на чоловіка.

Наразі порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 КК України “Умисне вбивство”. Вирішується питання про взяття жінки під арешт, а працівники прокуратури проводять слідство.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору