Рівне:

Створення та просування сайтів

Сім років проведе у колонії 42-річний чоловік з міста Костопіль за замах на вбивство сусіда

Рівненська область 17-лис, 2019, 16:239 prov 1 709
Прокурором Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури підтримувалось публічне обвинувачення в суді стосовно жителя м. Костопіль, який у лютому 2018 року, на вулиці Затишній під час конфлікту, що виник на ґрунті особистих неприязних відносин, умисно завдав 29-річному чоловіку один удар ножем у область серця, чим спричинив тілесні ушкодження, які за ознакою небезпеки для життя в момент спричинення за ступенем тяжкості належать до тяжких тілесних ушкоджень. Однак, вчинивши усі дії, які вважав необхідними, не довів злочин до кінця з причин, які не залежали від його волі, оскільки був виявлений працівниками поліції та намагався втекти з місця скоєння злочину, а потерпілому своєчасно була надана кваліфікована медична допомога.
Дослідивши обставини вчинення кримінального правопорушення, заслухавши показання сторін у кримінальному провадженні, суд погодився із доводами прокурора та визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 15, ч.1 ст.115 КК України.
Свою вину обвинувачений визнав частково.
Вироком Здолбунівського районного суду особу засуджено до позбавлення волі строком на 7 років. Останнього взято під варту із зали суду.
Вказаний вирок суду законної сили ще не набрав.
За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської област.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору