Рівне:

Створення та просування сайтів

У ДТП потрапив банківський автомобіль

Останні новини 26-травня, 2008, 09:449 prov 1 105
Цими вихідними в дорожньо-транспортну пригоду потрапив автомобіль банку „Фінанси і кредит”. Трапилося це в обласному центрі у суботу близько 23 год. 57-річний рівнянин Василь, працівник цієї філії, керуючи без посвідчення водія автомобілем „Ваз-21043” та проїжджаючи вулицю Басівкутську зі сторони Дворецької в напрямку Чорновола, поблизу церкви, на заокругленні дороги, не вибрав безпечної швидкості руху і не справився з керуванням, внаслідок чого виїхав на тротуар. В цей час тротуаром додому йшла 28-річна Ірина. Збивши жінку, некероване авто пошкодило два цегляних стовпчика та металеве огородження будинку № 9.
У результаті швидкої їзди водій отримав закриту черепно-мозкову травму та забійну рану голови. Після надання медичної допомоги Василя відпустили, а от Ірину із забоєм тазу та грудної клітки госпіталізували у травматологічне відділення міської лікарні.
До речі, водій цього банку після роботи поставив авто. Та Василь узяв автомобіль і поїхав у своїх справах. За зовнішніми ознаками Василь перебував в стані алкогольного сп»яніння. Медики визначають ступінь алкоголю в крові.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору