Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині спіймали «на гарячому» чоловіків, які зливали паливо з тепловоза

Рівненська область / Кримінал 15-бер, 2021, 15:399 prov 1 948
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури, спільно зі слідчими СУ та оперативними працівниками УКР ГУНП в Рівненській області, в межах кримінального провадження за фактом розкрадання групою осіб на території Рівненської області дизельного палива з потягів АТ «Львівська залізниця» (ч. 3 ст. 191 КК України), 13 березня 2021 року проведено низку оглядів та санкціонованих обшуків на території Рівненського району.


В результаті слідчих дій зафіксовано факт зливу пального з баку тепловозу, який рухався зі Здолбунова в Костопіль та зупинився в лісі.  Зокрема, виявлено 20 каністр по 30 літрів кожна з пальним, які троє чоловіків завантажили в автомобілі, на яких вони під’їхали до потягу.   
 Крім того, проведено ряд обшуків у домоволодінні та транспортних засобах фігурантів, в ході яких виявлено 47 тис грн., а в господарській будівлі одного з чоловіків знайшли ще 100 л пального, великі ємності для палива, а також каністри та обладнання, необхідне для зливу пального з тепловозу.
На даний час вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно, тривають першочергові слідчі (розшукові) дії.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Пресслужба Рівненської обласної прокуратури.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору