Рівне:

Створення та просування сайтів

Невігласи і неадеквати - навіщо вони українській політиці?

Актуально / Політика 07-сер, 2023, 11:009 swet 3 474

Час від часу ми чуємо про розбірки, мордобої між політиками навіть під основним політичним куполом України – в парламенті: матюки, неадекватну поведінку,  сексистські скандали тощо. В політичному житті різних часів та різних країн були такі феномени. Знаємо з історії про різні потусовки навіть і в британському парламенті, який був завжди взірцем і власне назва "Парламент" від ( "парле" від франц. – говорити) – це назва першої законодавчої установи в світі.

Але те що відбувається серед деяких (не усіх звичайно) депутатів в Україні набуває інколи  Нонсенсу. Тут можна навіть зустріти людей, які два слова до купи потрібних не зв'яжуть, але вміло перепощують чужі зарозумілі пости, виглядаючи із-за спин депутатів-пабратимів, які достойно там посідають місце, а ще прикриваючись нібито благородними гаслами до кращих змін в країни - це все в їхньому баченні і є спечене "депутатство". Провінціальністю так і тхне від них на усі сторони, скільки б вони там не сиділи б. А ще, за кожну мінімальну допомогу чи якусь підмогу прямо вимагають взамін швиденького піару і грамоту, чи медаль. (Це, більш всього, що перейшло в насліддя від генсека Брєжнєва). А якже тоді із древнім і загальновідомим християнським принципом "...нехай ліва рука не знає, що робить права?" І навіть ні в одном глазу, як то кажуть, коли їх "зарозумілі речі" визивають в навколишніх просто сміх, або і реготання. Можна навіть знайти таких особин, які чудним образом у зрілому віці здобули вищу освіту, навіть не купивши диплом. Цікаво, а як? Невже вони вже коли їм було за сорок, сіли за парту і склали ЗНО разом з сімнадцятилітніми випускниками? Як правило такі невігласи, які вилізли із забитих відсталих провінцій - вони найперше незадоволені інтелігенцією. Оскільки правила її для них просто неприйнятні, бо вони невігласи. При тому всьому ще й нарікаючи на освітян та на процес освіти вцілому (мало тебе лупашили по башці указкою та копали педагоги, коли ти сидів два роки в третьому класі).

Політика завжди була брудна справа, а коли туди лізуть деякі невігласи і неадеквати, вдягнувши вишиванку на брудне тіло, то вона стає ще більш брутальнішою. А це, шановні, і міжнародний авторитет нашої країни. Постає питання - " То нащо дарма займають місце деякі необтесані Невігласи і Неадеквати в українській політиці?" Які вимагають і плекають недоторканість та привілегії для цілої когорти своєї рідні та помічниць. А в час війни вони себе асоціюють із священними недоторканими індійськими коровами. Вони мали б вибачитися перед українською нацією та колегами за окозамилювання та імітацію нардепства, і уступити місце людям достойним. 

Українське суспільство сьогодні вимагає скоротити кількість депутатів до 150, а відповідно і дармоїдів - їх роздуту та розгалужену свиту-лакеїв.

  " Буває, що на великих висотах глупота поставлена..." (Еклезіаст) - це саме той випадок...

Лідія Василенко
На основі реальних фактів про сучасних нардепів та їх свити
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору