Рівне:

Створення та просування сайтів

"Плани ворога на "бліцкриг" зруйновані" - Головнокомандувач ЗСУ

Головна / Війна з московитами 07-бер, 2022, 17:199 prov 610
Ворог вже деморалізований, а світ захоплюється українським спротивом.


Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний звернувся до українських захисників та подякував їм за боротьбу.
"Дякую кожному і кожній із вас.  Ви показали всьому світові, як треба боротися за свободу і рідну землю. Пишаюся бути з вами в одному строю. Воїни-герої, міста-герої - це наша реальність. Як би важко нам не було, але вже точно не буде соромно. Ворог деморалізований і виснажений. Його плани на “бліцкриг”, зміну влади і зовнішньополітичного курсу України зруйновані", - заявив він. 
Валерій Залужний зазначив, що окупанти продовжують нарощувати зусилля на південному напрямку і водночас не залишають спроб оточення Києва.
"Стійка оборона наших міст - Чернігова, Харкова, Миколаєва, Сум, Маріуполя, - та національний спротив не дають змоги противнику розвинути успіх. На скільки б кілометрів ворог не просунувся вглиб нашої території, втримати її він не зможе. Я закликаю жителів окупованих районів долучатися до руху опору. У вас є зброя, боєприпаси і мотивація. Захистіть рідний дім", - додав він.
Головнокомандувач ЗСУ наголосив, що українське небо героїчно охороняють Повітряні Сили та засоби протиповітряної оборони Сухопутних військ. Вони вже завдали і продовжують завдавати значних втрат угрупованню засобів повітряного нападу противника.
Він підкреслив, що основою нашого спротиву є передусім мужність і майстерність українського солдата, який попри значну чисельну перевагу ворога самовіддано стримує наступ.
"Я звертаюся до командирів - бережіть особовий склад! Ретельно плануйте операції та негайно реагуйте на зміни в обстановці! Людське життя - наш найвищий пріоритет. Цим ми кардинально відрізняємося від противника, який навіть не забирає тіла своїх загиблих і готовий ними встелити нашу землю, щоб прокласти дорогу для наступу", - сказав Залужний
"Ми будемо вічно пам'ятати і помстимося за кожного полеглого захисника України. Біль втрат посилює нашу волю до Перемоги. Ми точно знаємо за що і за кого воюємо. Пам'ятайте, Україна тримається на наших плечах", - додав Головнокомандувач ЗСУ.
Нагадаємо, вранці 24 лютого Російська Федерація розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну.
ТСН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору