Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівській залізниці відбулася виставка оновленого тягового рухомого складу

Останні новини 30-травня, 2008, 19:119 prov 1 969
11 капітально відремонтованих локомотивів мали змогу побачити на приміському вокзалі станції Львів усі, хто відвідав виставку тягового рухомого складу. Доведені до ладу та яскраво пофарбовані локомотиви навіть не подавали вигляду, що їм вже по 25-35 років.
Під час відвідання виставки перший заступник начальника Львівської залізниці Богдан Піх не лише оглянув зовнішній вигляд відремонтованих локомотивів, але й особисто перевірив роботу механізмів та основних вузлів рухомого складу. «Ми з приємністю сьогодні можемо сказати, що ці локомотиви — кращі з відремонтованих нашими майстрами. Звичайно, якщо техніці 25-35 років, то вимагати від неї ідеального стану годі, але ми щороку у рамках підготовки до літніх перевезень проводимо планові огляди та ремонти усієї нашої техніки, забезпечуємо потреби у перевезенні для усіх охочих громадян та підприємств», — зазначив Богдан Піх.
Участь у виставці-конкурсі взяли різні депо Львівської залізниці. Були тут представлені і депо «Львів», і депо «Чоп», і депо «Ковель», і депо «Тернопіль», і депо «Стрий» та інші. За словами керівників залізниці, до літніх перевезень, які розпочалися 25 травня, підготували усі 855 одиниць тягового рухомого складу, витративши на дрібні та серйозні ремонти понад вісім мільйонів гривень. До участі ж у виставці допустили ті локомотиви, які капітально відремонтували після кількох років вимушеного простою. Тепер усі вони будуть задіяні на вантажних та пасажирських перевезеннях. А ті депо, які найкраще на думку фахівців відремонтували локомотиви, отримають премії у розмірі трьох, двох та однієї тисячі гривень.
«Не зважаючи на те, що нам постійно доводиться потерпати від негідної, а подекуди навіть по-хамськи хуліганської поведінки деяких пасажирів, які цілеспрямовано і бездумно нищать вагони, колії, території вокзалів, керівництво Львівської залізниці увесь час намагається створити для людей максимально комфортні умови. Це стосується і пасажирів, і працівників залізниці, — сказав заступник начальника залізниці Іван Груник. — Ми наполегливо намагаємося оновити, відремонтувати рухомий склад, покращити як умови праці, так і умови для тих, хто користуватиметься послугами залізниці».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору